Asea met redoxsignaal moleculen.

Vaderdag 2016. Deze vader heeft zichzelf getrakteerd op een proefondervindelijk experiment. En jullie mogen meegenieten 🙂

Ik ben associate geworden van Asea. Asea claimt dat het redoxsignaal moleculen weet te maken en stopt deze moleculen in zout water waarvan je dagelijks 118 ml dient te drinken. Daarnaast zit het in Renu 28, een crème om te smeren.

Redoxsignaal moleculen zorgen voor cel vernieuwing. In onze jonge jaren hebben we veel van deze moleculen, maar zoals zoveel neemt de hoeveelheid af in de loop der jaren. En dat zorgt o.a. voor veroudering en slechter functioneren van lichamelijke aspecten.

Door het water dagelijks te drinken vul je de hoeveelheid redox signaal moleculen aan wat voor beter functioneren van het lichaam zou zorgen. Door de crème dagelijks te smeren gebeurt dat zeer direct voor de huid en dat zou een verjonging van de huid geven.

Aangezien het mijn gewoonte is om de dingen zelf uit te proberen voordat ik echt adviseer, ben ik vandaag begonnen met het drinken en met smeren van Renu 28. Bijgaand drie zeer recente foto’s van dichtbij genomen zodat mijn rimpels goed zichtbaar zijn. Ik heb flatteuzere foto’s van mijzelf maar nu gaat het juist om de ‘harde’ werkelijkheid van 51 jaar roken zonder speciale huid- of gezichtsverzorging.
Via facebook ook een video van vanmiddag waarin ik alleen de linkerkant van mijn gezicht insmeer.
Na het insmeren voelt de huid strak aan. De voortgang zal wekelijks te volgen zijn met foto’s en als alles goed gaat (werkt), zie ik er over een maandje uit als dr. Jekyll en mr. Hide. Dwz een linker gezichtshelft jong en strak en rechts oud en rimpelig. Ik ben benieuwd.

20160614_18314720160614_18315320160614_183149

 

Deel met je netwerk:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

2 comments on “Asea met redoxsignaal moleculen.

Avatar image
Jep on 12 maart 2019 10:01

Als 120 ml ASEA 123mg natrium bevat mogen mensen die zoutarm of zoutloos eten dit wel gebruiken.

Avatar image
Jan Willem Nije on 12 maart 2019 21:11

Hallo Jep, op doktersadvies met redenen of uit eigen gewoonte. Zout is minder schadelijk dan veelal wordt verteld. De nieren halen iedere dag een grote hoeveelheid terug uit de urine, zoniet dan zou je snel overlijden. Zie filmpje van dr. Lenkei “is zout eten slecht voor de gezondheid”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

JAN WILLEM NIJE geeft therapie en helpt bij de ontwikkeling van spiritueel bewustzijn met taal, massage, Shiatsu, Mensendieck, en Jin Shin Jyutsu zodat we NU meer onszelf kunnen zijn.

Volg Jan Willem op de social media:

twitter linkedin facebook

saunadecoGenieten en ontspannen met een vleugje Parijse chic? Bezoek Sauna Deco, een unieke locatie aan de Amsterdamse grachten.