Bestemming

Bestemming is een gevolg van oorzaken. Een bestemming bereiken, is het gevolg van voorafgaande stappen. Elke bestemming is daarom te veranderen.
Elke oprechte wens met oervertrouwen erin, waarbij dan ook doelgerichte stappen worden gezet, veranderen de bestemming.

Het is niet ons lot om ongelukkig te zijn of om oorlog te voeren. Het is een bestemming die wij bereikt hebben door onze voorafgaande stappen. Iedereen heeft de mogelijkheden deze bestemming te veranderen. Maar niet iedereen heeft voldoende inzicht en vaardigheden om het ook daadwerkelijk te kunnen. We zouden er goed aan doen om de mensen die het goede voorbeeld geven meer te volgen. Ik noem: Jezus, de Boeddha, Mahatma Ghandi, Nelson Mandela, Martin Luther King, Moeder Theresa, Majoor Boshardt, Zukav, Tolle, Katie, Thitch Nhat Hanh, Deepak Chopra, Mary Burmeister, De Dalai Lama. Er zijn er veel meer.  Werkelijk iedereen is uitgerust met vrede en liefde. Het zijn slechts angsten, ego, emoties en onbekendheid waardoor niet iedereen dit kan voelen. En vrijheid ontbreekt.

Deel met je netwerk:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

JAN WILLEM NIJE geeft therapie en helpt bij de ontwikkeling van spiritueel bewustzijn met taal, massage, Shiatsu, Mensendieck, en Jin Shin Jyutsu zodat we NU meer onszelf kunnen zijn.

Volg Jan Willem op de social media:

twitter linkedin facebook

saunadecoGenieten en ontspannen met een vleugje Parijse chic? Bezoek Sauna Deco, een unieke locatie aan de Amsterdamse grachten.