Over Jan Willem

foto.jwHij werd geboren in Amsterdam op 31 maart 1955. Vanaf zijn twaalfde jaar ging hij op zoek naar de mens die hij wilde zijn. Hij ging op zoek naar zichzelf zonder te weten dat hij daarnaar zocht. Die zoektocht bracht hem via allerlei werk en onafgemaakte studies bij massage en energie. Elke cel van zijn lichaam vertelde hem dat dit bij hem hoorde. In 1990 startte de praktijk voor alternatieve therapie met massage, Shiatsu therapie en Jin Shin Do. Al snel kwamen ernstig zieke mensen naar de praktijk, die hoopten op een wonder. Omdat de algemene medische kennis onvoldoende was, besloot hij in 1992 de paramedische opleiding Mensendieck te volgen.

In 1995 werd deze opleiding met succes voltooid en kwam een parttime praktijk voor Mensendieck erbij.

In 1996 volgde de eerste kennismaking met Jin Shin Jyutsu. De filosofie achter Jin Shin Do. Het Japanse woord Do betekent weg. Jyutsu is het woord voor kunst.

Het volgen van de JSJ lessen en het toepassen van deze kunst op zijn zelf, zorgde in 2006 voor een doorbraak. In het tiende jaar van Jin Shin toepassen, werd het oude gedrag afgedaan en ontstond een overvloed aan energie.

Negenendertig jaar na de eerste stapjes richting groei werd JW bewust van zijn zelf. Deze website, de artikelen en boeken vertellen over dit proces en het gevonden begrip.531888_1415738295317263_31526672_n

JAN WILLEM NIJE geeft therapie en helpt bij de ontwikkeling van spiritueel bewustzijn met taal, massage, Shiatsu, Mensendieck, en Jin Shin Jyutsu zodat we NU meer onszelf kunnen zijn.

Volg Jan Willem op de social media:

twitter linkedin facebook

saunadecoGenieten en ontspannen met een vleugje Parijse chic? Bezoek Sauna Deco, een unieke locatie aan de Amsterdamse grachten.