Strijden

In het algemeen is de mens altijd aan het strijden. Strijd tegen onrecht, strijd tegen terrorisme, strijd tegen kanker, strijd voor een betere CAO, strijd voor mensenrechten.
Het belangrijkste kenmerk van strijd IS weerstand tegen de realiteit zoals die bestaat. Weerstand voelen, is een zaak van tegengehouden worden. Als wij een deur willen openen en weerstand tegenkomen, dan gaat die deur veel zwaarder of moeilijker open. Weerstand heeft van zichzelf een negatieve trilling of frequentie. En trekt daardoor zaken aan met negatieve waarden. Daarmee is het het lastig om positieve zaken te krijgen. Aandacht voor het negatieve brengt meer negativiteit. Aandacht voor geweld brengt meer geweld. Strijd voor het één of strijd tegen het ander, brengt alleen meer strijd. Zolang de mens blijft strijden, IS vrede afwezig.

Deel met je netwerk:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

JAN WILLEM NIJE geeft therapie en helpt bij de ontwikkeling van spiritueel bewustzijn met taal, massage, Shiatsu, Mensendieck, en Jin Shin Jyutsu zodat we NU meer onszelf kunnen zijn.

Volg Jan Willem op de social media:

twitter linkedin facebook

saunadecoGenieten en ontspannen met een vleugje Parijse chic? Bezoek Sauna Deco, een unieke locatie aan de Amsterdamse grachten.