Therapie

Afspraken en tarieven

Fysieke therapie met massage, shiatsu of Jin Shin Jyutsu. Indien gewenst aangevuld met gesprekstherapie. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via het contactformulier of bellen met 06-295 31 745. De praktijk is op maandag, woensdag en donderdag gevestigd in Soest. Op dinsdag en vrijdag kunt u in Lelystad terecht op De Schans 1920 in sportschool Dynamics.

Met ingang van 1 januari 2019 is het tarief voor een volledige massage/behandeling is € 85,00. U dient ongeveer anderhalf uur tijd vrij te maken. Deelbehandeling van 30 of 60 minuten is ook mogelijk. De kosten hiervan zijn € 40,00 voor een halfuur en € 65,00 voor een uur. Afspraak bij u thuis is mogelijk. In dat geval komt er een vergoeding bij voor reiskosten. Deze vergoeding is afhankelijk van de afstand.

Op zaterdagavond kunt u terecht in sauna Deco op de Herengracht 115 te Amsterdam voor een massage door Jan Willem.

JAN WILLEM NIJE geeft therapie en helpt bij de ontwikkeling van spiritueel bewustzijn met taal, massage, Shiatsu, Mensendieck, en Jin Shin Jyutsu zodat we NU meer onszelf kunnen zijn.

Volg Jan Willem op de social media:

twitter linkedin facebook

saunadecoGenieten en ontspannen met een vleugje Parijse chic? Bezoek Sauna Deco, een unieke locatie aan de Amsterdamse grachten.